LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fem avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, patologi och genetik, klinisk kemi och transfusionsmedicin, samt medicinsk kemi och cellbiologi. För närvarande har institutionen cirka 350 medarbetare och cirka 400 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Bearbetning och analys av databas innehållande flödescytometridata och kliniska parametrar för patienter med akut myeloisk leukemi. Cellodling, cytotoxicitetsexperiment, multifärgs-flödescytometri.

Kvalifikationer

Sökande bör ha disputerat inom relevant ämnesområde, företrädesvis i immunologi. Erfarenhet av arbete med flerfärgs-flödescytometri, och med NK-celler är mycket meriterande.

Anställning

Anställningen är  tidsbegränsad anställning i 6 månader, heltid med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Fredrik Bergh Thorén +46-31-786 66 73 fredrik.thoren@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.