Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadministratör (50%)

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika avdelningar som bedriver forskning och undervisning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, gastrokirurgisk forskning och utbildning, kirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, transplantationskirurgi, radiofysik, radiologi, urologi, öron-, näsa- och halssjukdomar. Inom institutionen och institutionens avdelningar förekommer administration inom områdena utbildning på grund- och avancerad nivå, forskarutbildning, personal och ekonomi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara del av en spännande och flexibel verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av löpande ekonomiadministration såsom fakturahantering, anläggningsreskontra, omföringar, framtagande av viss statistik samt delaktighet i budget- och bokslutsarbetet. Information till institutionens medarbetare gällande regelverk inom ekonomiområdet är också arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom ramen för tjänsten. Övrig administration kan vara beställningar och lokal- och mötesbokningar samt viss utbildningsadministration. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med forskare/lärare och utförs i hög grad utifrån ”deadlines”.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning för arbetsuppgifterna, på lägst gymnasial nivå. Arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter och kunskaper i styrande och normerande regelverk inom ekonomiområdet är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet ifrån offentlig sektor, i universitets/högskolesektorn i synnerhet. Tjänsten förutsätter god datorvana och det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i det ekonomiadministrativa systemet Agresso och EKO. Vi förutsätter att du har god datorvana (Officepaketet) samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet innebär en kombination av självständiga och administrativt rutinmässiga uppgifter som ställer krav på noggrannhet och flexibilitet. Du har ett strukturerat arbetssätt, och förstår innebörden av att hålla deadlines. Du tycker om att ge bra service och har lösningar på frågor inom först och främst ekonomiområdet men också andra administrativa områden. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, samtidigt som du klarar av att självständigt fullfölja arbetsuppgifterna. Förmågan att hantera flera parallella uppgifter samtidigt är en självklarhet. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor kommer särskilt stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. 

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader på 50 % av heltid med placering tills vidare vid institutionen för kliniska vetenskaper. Tillträde 2018-02-01

Tillsättningsförfarande

Rekryteringsprocessen kommer ske skyndsamt och intervjuer kommer att hållas kort efter sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef, Göran Liljedahl på tfn: 031-786 4430, mail: goran.liljedahl@gu.se 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?