LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadministratör (50%)

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika avdelningar som bedriver forskning och undervisning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, gastrokirurgisk forskning och utbildning, kirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, transplantationskirurgi, radiofysik, radiologi, urologi, öron-, näsa- och halssjukdomar. Inom institutionen och institutionens avdelningar förekommer administration inom områdena utbildning på grund- och avancerad nivå, forskarutbildning, personal och ekonomi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara del av en spännande och flexibel verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av löpande ekonomiadministration såsom fakturahantering, anläggningsreskontra, omföringar, framtagande av viss statistik samt delaktighet i budget- och bokslutsarbetet. Information till institutionens medarbetare gällande regelverk inom ekonomiområdet är också arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom ramen för tjänsten. Övrig administration kan vara beställningar och lokal- och mötesbokningar samt viss utbildningsadministration. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med forskare/lärare och utförs i hög grad utifrån ”deadlines”.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning för arbetsuppgifterna, på lägst gymnasial nivå. Arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter och kunskaper i styrande och normerande regelverk inom ekonomiområdet är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet ifrån offentlig sektor, i universitets/högskolesektorn i synnerhet. Tjänsten förutsätter god datorvana och det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i det ekonomiadministrativa systemet Agresso och EKO. Vi förutsätter att du har god datorvana (Officepaketet) samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet innebär en kombination av självständiga och administrativt rutinmässiga uppgifter som ställer krav på noggrannhet och flexibilitet. Du har ett strukturerat arbetssätt, och förstår innebörden av att hålla deadlines. Du tycker om att ge bra service och har lösningar på frågor inom först och främst ekonomiområdet men också andra administrativa områden. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, samtidigt som du klarar av att självständigt fullfölja arbetsuppgifterna. Förmågan att hantera flera parallella uppgifter samtidigt är en självklarhet. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor kommer särskilt stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader på 50 % av heltid med placering tills vidare vid institutionen för kliniska vetenskaper. Tillträde 2018-02-01

Tillsättningsförfarande

Rekryteringsprocessen kommer ske skyndsamt och intervjuer kommer att hållas kort efter sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef, Göran Liljedahl på tfn: 031-786 4430, mail: goran.liljedahl@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.