Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Receptionist

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Infrastrukturområdets verksamhetsnära fastighetsförvaltning och servicearbete bedrivs i fem Campusområden som utgår ifrån de geografiska områden där Göteborgs universitets verksamhet bedrivs. Campusservice är den fastighets- och serviceorganisation som säkerställer att lokal service, med samlad kompetens finns inom området. Det handlar bland annat om lokalservice, vaktmästeri, AV- service, seminarie- och konferenssupport, posthantering och säkerhet.

Campusservice Rosenlund omfattar de delar av Göteborgs universitet som i huvudsak återfinns i stadsdelen Rosenlund. Vid Campusservice Rosenlund arbetar 10 medarbetare som ger service till följande fastigheter och verksamhet;

-Pedagogen (fyra hus). Här finns Utbildningsvetenskapliga fakulteten och dess institutioner
-Idrottshögskolan på Skånegatan, som är en del av utbildningsvetenskap
-Södra Allégatan, Lärarutbildningsnämnden, LUN -Bohusgatan 15, Svensk Nationell Datatjänst, SND
-Rosenlundsgatan 4. Här finns delar av Gemensamma förvaltningen efter inflyttning i slutet av året

Arbetsuppgifter

Bemanning av reception vid Gemensamma förvaltningens kontor på Rosenlundsgatan 4. I arbetet ingår bland annat:
-Ta emot besökare och hjälpa dem till rätt plats
-Svara på frågor från både personal och besökare
-Besvara och vidarebeordra frågor via mail och telefon
-Du säkerställer att det är en god trivsel i lokalerna samt är delaktig i skapandet och upprätthållandet av rutiner för kontoret
-Förbereda och serva möten och konferenser med bland annat AV-stöd. Tunga lyft kan förekomma
-Ta emot leveranser, sköta intern posthantering -Inköp av kontorsmaterial
-Arbete i passagesystem och nyckelhantering
-Ha kontakt med fastighetsägare och om så behövs, byte av lampor och annat praktiskt så att arbetet flyter på utan störningar
-Lokalbokning
-Medverkan i arbete med brandskydd och arbetsmiljö. Bland annat periodiska kontroller och information

Kvalifikationer

Minst ett års erfarenhet av arbete i reception/motsvarande eller för tjänsten relevant utbildning är ett krav. Du har god datorvana och förmåga att lära nya tekniska och administrativa system. Du behöver kunna hantera svenska och engelska i tal och skrift i den vardagliga kontakten med verksamheten. Eftersom arbetet till viss del innefattar lokalservice med praktiska moment är det nödvändigt att du har ett praktiskt handlag. Meriterande är tidigare arbete med AV- teknisk utrustning.

Som person är du positiv och arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar samt löser vardagliga utmaningar på ett lyhört och flexibelt sätt. Självklart har du känsla för service, har stor ansvarskänsla och är noggrann. Receptionens funktion och dess medarbetare är en viktig del av den allmänna trivseln i huset. Detta ställer krav på att kunna möta människor med stort engagemang och omsorg. För att trivas i rollen som receptionist behöver du vara prestigelös och alltid försöka göra det bästa av varje situation och har attityden ”detta fixar jag”. Du är lugn och stabil och fokuserar på rätt saker i stressade situationer. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Anställning

Anställningen är tidsbegränsad på 50%, dock längst till och med 181231 med placering tills vidare vid Campusservice Rosenlund. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Campuschef Peter Edwardsson, tfn 031-786 2263
 
Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?