Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Gothenburg Research Institiute, GRI, är Handelshögskolans institut för tvärvetenskaplig forskning. Här har Handelshögskolans forskare möjlighet att i programform arbeta med forskningsprojekt med hög näringslivs- och samhällsrelevans. Forskningen vid GRI bedrivs i programform. GRI har ett nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet. Alla forskningsprogram på GRI har ett omfattande internationellt nätverk och utbyte med bland annat besökande gästforskare från hela världen. http://gri.handels.gu.se.

Gothenburg Research Institute vid Handelshögskolan, Göteborgs universitet utlyser en tidsbegränsad anställning som forskare på 40% under ett år (med möjlighet till förlängning i upp till 3 år).

Arbetsuppgifter

Anställningen avser forskning inom ramen för projektet ”Backsourcing: När offentlig verksamhet återgår i egen regi”. Den forskare som rekryteras till projektet kommer att arbeta med arbetsuppgifter som handlar om datainsamling (genom enkäter, intervjuer och dokument) och analysarbete. Det handlar också om att göra en litteratursökning och utarbeta en kunskapsöversikt. Utöver detta ingår att arbeta med artiklar för publicering i vetenskapliga journaler.

Kvalifikationer

- Avlagt doktorsexamen i psykologi.
- Kunskap och erfarenhet av både kvalitativ och kvantitativ forskningsmetodik.
- Omfattande erfarenhet av enkätstudier.
- Dokumenterad erfarenhet av att använda olika statistiska metoder för analysera data, inklusive dokumenterad erfarenhet av strukturell ekvationsmodulering.
- God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som bedömningsgrund vid anställningen ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Vid urvalet av sökande fästes stor vikt vid vetenskaplig erfarenhet och skicklighet. Forskning om finansiellt risktagande vid kontraktering anses meriterande. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga inklusive förmåga att kommunicera med avnämarna.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning under 12 månader med en omfattning om 40% med placering vid GRI på Handelshögskolan i Göteborg. Tillträde för anställningen är 2018-01-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Johan Berlin, professor, projektledare, johan.berlin@hv.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?