Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Fakultetskansliet för naturvetenskap ger stöd till fakultetens styrelse och ledning samt verksamheten vid institutioner och infrastrukturer. Kansliets uppgift är att verka för att den forskning, utbildning och samverkan som bedrivs vid Naturvetenskapliga fakulteten får det verksamhetsstöd dessa kärnområden behöver. På kansliet arbetar 19 personer inom områdena ekonomi, personal, kommunikation samt kvalificerat stöd inom forskning och utbildning. Kansliet är en specialistfunktion vars uppgifter bland annat består av planering, uppföljning, stöd till beredningsgrupper och nämnder, handläggning av ärenden och remisser, administrativt verksamhetsstöd, intern och extern kommunikation, samverkan samt internationalisering.

Arbetsuppgifter

Vår ordinarie medarbetare har förlängt sin föräldraledighet och därför söker vi omgående en vikarie. Som utbildningsadministratör arbetar du med att genomföra och samordna studentrelaterade uppgifter och aktiviteter, bland annat ansvarar du för fakultetens studentambassadörsverksamhet och planering och samordning inför mässor. Arbetet innebär också att bereda och handlägga ärenden som rör utbildning på grund- och avancerad nivå i första hand relaterade till samverkan. Utöver detta ingår även en del administrativa uppgifter.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlade arbete som ger dig möjlighet att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du som söker har högskoleexamen. Vidare krävs att du har god förmåga uttrycka dig i tal och skrift på svenska, samt goda kunskaper i Office-paketet. 

I rollen som utbildningsadministratör kommer du att ha kontakt med studenter, studievägledare och övrig personal vid universitetet. Det kräver att du har en god social förmåga och att du kan samarbeta. Eftersom du kommer att handlägga utbildningsärenden är det viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. I arbetet med att samordna mässor krävs att du har god förmåga att planera och kommunicera. Som utbildningsadministratör arbetar du både enskilt och i grupp, vilket innebär att du kan ta egna initiativ.

Det är en fördel om du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom utbildningsadministration. Ett plus är om du arbetat med studieadministrativa verktyg såsom Ladok och Gubas. Vidare ser vi det som önskvärt att du har erfarenhet av arbete med mässor.

Stor vikt kommer fästas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är på heltid under perioden 2018-01-01 till 2018-04-30 med eventuell möjlighet till förlängning. Placering tills vidare vid fakultetskansliet för naturvetenskap.

Tillsättningsförfarande

Intervjuer sker under vecka 51.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Gustav Bertilsson Uleberg, Kanslichef
031-786 5250
gustav.bertilsson.uleberg@science.gu.se

Marie Strandevall, Utbildningsledare
031-786 9885
marie.strandevall@science.gu.se

För mer information om fakulteten och dess verksamhet, kika in på vår hemsida: www.science.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?