Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsadministratör

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kommunikation och kunskapsspridning om institutionens forskningsprojekt genom att koordinera och planera t ex föreläsningar, seminarier och konferenser samt genom att vara redaktör för institutionens forskningsprojekts webbsidor. Du kommer författa texter på både svenska och engelska. Du arbetar nära institutionens prefekt och övriga administratörer inom institutionen med forskningsadministrativa och/eller kommunikativa uppdrag. Som administrativt stöd till våra forskargrupper kommer Du bland annat boka möteslokaler, resor och göra inköp.

Du är administrativt stöd i forskningsprojekten Vårdforskning i samverkan, Föreställningar om omvårdnad som ”ämne” och för institutionens centrum för personcentrerad vård, GPCC.

Vid planering och genomförande av aktiviteter såsom medverkan vid t ex mässor, kongresser etc. kommer du att arbeta med både strategiska frågor och operativa uppgifter.

 

Inom ramen för tjänsten kommer viss administration av kurser inom institutionens forskarutbildning att finnas samt administration av vissa kurser inom våra uppdragsutbildningar.

 

Tjänsten ligger organisatoriskt inom institutionens administrativa enhet som leds av en administrativ chef, vid enheten arbetar ungefär 30 personer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kommunikation/media. God språklig förmåga i svenska och engelska är ett krav. Arbetslivserfarenhet från arbete inom högskola/universitet är meriterande. Utbildning inom webbdesign och erfarenhet av fotografiskt arbete är önskvärt, likaså erfarenhet av att arbeta med både text, bild och video för webb samt med webbpubliceringsverktyg.

Som person är du självständig och ansvarsfull. Du är en flexibel och drivande lagspelare. Du är lyhörd för andras idéer och synpunkter och har en mycket god social förmåga samt pedagogisk talang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på heltid i ett år med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Tillträde snarast. Provanställning och flexibel arbetstid tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Karin Dejke, administrativ chef, +46 31 786 6071, karin.dejke@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut. 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?