LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Amanuenser (intermittent anställning)

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fem avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, patologi och genetik, klinisk kemi och transfusionsmedicin, samt medicinsk kemi och cellbiologi. För närvarande har institutionen cirka 350 medarbetare och cirka 290 Mkr i omsättning

Arbetsuppgifter

Medverka i kursens muntliga examinationer. Delta i vidareutveckling av kursens undervisningsmaterial och undervisningsform. Sammantaget kommer anställningen omfatta en period på 12 månader. Du kommer arbeta timmar vid behov. Arbetstiden per månad varierar under perioden.

Kvalifikationer

Godkänd kurs i Biomedicinsk Fördjupning 3 eller motsvarande kurs i medicinsk statistik. Passion för matematik och statistik är ett önskemål.

För anställning som amanuens ska den sökande vara antagen till läkarprogrammet vid Göteborgs universitet.

Anställning

Anställningen är intermittent 0%, under 12 månader med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överrenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor Ola Hammarsten, +46 31-342 1561, ola.hammarsten@clinchem.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.