Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studentmedarbetare Knowledge Lab 2018

Vid institutionen för tillämpad IT bedrivs utbildning och forskning inom informatik, lärande, kommunikation, och kognitionsvetenskap i nära samverkan med industri och offentlig sektor. Här utvecklas individens kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av samhällets digitalisering, IT, samspelet mellan människor, och samspelet mellan människan och tekniken. Institutionen finns på Campus Lindholmen.

Vi söker en studentmedarbetare till Knowledge Lab under perioden januari - december 2018.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd i olika aktiviteter, till exempel att spela in och redigera video, hantera utrustning och bokning av densamma, instruera i användning av utrustning för olika syften, vara stöd i workshops, hålla information uppdaterad, etc. Viktiga arbetsuppgifter omfattar också att stötta forskare i att välja och använda rätt utrustning för att samla och analysera data, samt ge stöd i att använda denna utrustning. Andra arbetsuppgifter kan också omfatta att sätta upp och hantera databaser samt att publicera och hantera hemsidor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT och lärande, helst med en examen inom digital media och/eller pedagogik. Erfarenhet av inspelning och redigering av video är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med pedagogisk utveckling inom utbildning och e-learning är meriterande, liksom erfarenheter av databashantering och programmering.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning (timanställning) vid behov, med placering vid institutionen för tillämpad informationsteknologi. Arbetets omfattning kan variera från 0 timmar vissa veckor till upp till 15-20 timmar vissa veckor samt din tillgänglighet. Timersättningen är 104 kr per timma. Antalet arbetade timmar planeras tillsammans med ansvarig för Knowledge Lab. Anställningen pågår under hela 2018 med önskad start 9 janauri. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Mattias von Feilitzen, mattias.von.feilitzen@ait.gu.se, 031 – 786 2744.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2017-12-18.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

 

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?