LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studentmedarbetare Knowledge Lab 2018

Vid institutionen för tillämpad IT bedrivs utbildning och forskning inom informatik, lärande, kommunikation, och kognitionsvetenskap i nära samverkan med industri och offentlig sektor. Här utvecklas individens kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av samhällets digitalisering, IT, samspelet mellan människor, och samspelet mellan människan och tekniken. Institutionen finns på Campus Lindholmen.

Vi söker en studentmedarbetare till Knowledge Lab under perioden januari - december 2018.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd i olika aktiviteter, till exempel att spela in och redigera video, hantera utrustning och bokning av densamma, instruera i användning av utrustning för olika syften, vara stöd i workshops, hålla information uppdaterad, etc. Viktiga arbetsuppgifter omfattar också att stötta forskare i att välja och använda rätt utrustning för att samla och analysera data, samt ge stöd i att använda denna utrustning. Andra arbetsuppgifter kan också omfatta att sätta upp och hantera databaser samt att publicera och hantera hemsidor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT och lärande, helst med en examen inom digital media och/eller pedagogik. Erfarenhet av inspelning och redigering av video är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med pedagogisk utveckling inom utbildning och e-learning är meriterande, liksom erfarenheter av databashantering och programmering.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning (timanställning) vid behov, med placering vid institutionen för tillämpad informationsteknologi. Arbetets omfattning kan variera från 0 timmar vissa veckor till upp till 15-20 timmar vissa veckor samt din tillgänglighet. Timersättningen är 104 kr per timma. Antalet arbetade timmar planeras tillsammans med ansvarig för Knowledge Lab. Anställningen pågår under hela 2018 med önskad start 9 janauri. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Mattias von Feilitzen, mattias.von.feilitzen@ait.gu.se, 031 – 786 2744.

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2017-12-18.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.