Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa söker en forskare. Arbetsuppgifterna kommer att innehålla analys och tolkning av data med hjälp av klassiska och moderna psykometriska metoder. Du kommer arbeta med patientrapporterad utfallsmått från kliniska och epidemiologiska data. 

Anställningen innehåller även handledning av doktorander. 

Kvalifikationer

Doktorsexamen inom psykologi. Meriterande är om du även innehar en docentur i psykologi. Ett krav är gedigen kunskap om klassiska och moderna psykometriska metoder och meriterande är lång erfarenhet av användning av patientrapporterad utfallsmått i kliniska och epidemiologiska tillämpningar. Anställningen förutsätter även goda kunskaper inom statistik och engelska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att du gärna samarbetar, men samtidigt klarar att självständigt fullfölja arbetsuppgifter.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsadanställning i ett år med omfattningen 20 % av heltid med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Anställningen tillträdes snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Helen Elden, sektionschef, +46 31 786 6112, helen.elden@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut. 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?