LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa söker en forskare. Arbetsuppgifterna kommer att innehålla analys och tolkning av data med hjälp av klassiska och moderna psykometriska metoder. Du kommer arbeta med patientrapporterad utfallsmått från kliniska och epidemiologiska data.

Anställningen innehåller även handledning av doktorander.

Kvalifikationer

Doktorsexamen inom psykologi. Meriterande är om du även innehar en docentur i psykologi. Ett krav är gedigen kunskap om klassiska och moderna psykometriska metoder och meriterande är lång erfarenhet av användning av patientrapporterad utfallsmått i kliniska och epidemiologiska tillämpningar. Anställningen förutsätter även goda kunskaper inom statistik och engelska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att du gärna samarbetar, men samtidigt klarar att självständigt fullfölja arbetsuppgifter.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsadanställning i ett år med omfattningen 20 % av heltid med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Anställningen tillträdes snarast.

Helen Elden, sektionschef, +46 31 786 6112, helen.elden@gu.se

Fackliga organisationer

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.