LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Juridiska institutionen ingår i fakulteten Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Handelshögskolan har, med sina drygt 3 700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner, en unik bredd.

Vid juridiska institutionen i Göteborg bedrivs spännande och ämnesöverskridande forskning och utbildning. Sedan hösten 2004 ges ett moderniserat juristprogram med inslag av ny pedagogik, rollspel och simuleringar, utökat användande av informationsteknologi och andra interaktiva hjälpmedel, nya kurser och ett långtgående samarbete med praktiserande jurister. Undervisningsutbudet omfattar, utöver juristprogrammet, såväl fristående kurser som programkurser för ekonomer, socionomer, personalvetare och teknologer, liksom uppdragsutbildningar för olika yrkeskategorier.

Institutionen har expanderat kraftigt de senaste åren och har idag ca 100 medarbetare varav 25 doktorander och ca 1 300 studenter inom utbildningen på grund- och avancerad nivå. Juristprogrammet är den mest eftersökta programutbildningen vid Göteborgs universitet. Mer information om institutionen finns på vår hemsida www.law.gu.se.

Juridiska institutionen söker nu en utbildningsadministratör.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör är du en del av juridiska institutionens administration, som består av 10 medarbetare och leds av en administrativ chef. Din roll är att, tillsammans med två andra utbildningsadministratörer och en studievägledare, hantera institutionens utbildningsadministration gällande kurser inom juristprogrammet på grund- och avancerad nivå samt fristående kurser. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak utbildningsadministration i alla dess delar såsom nätbaserad kursinformation (GUL), registrering av studenter, lokalbokning, schemaläggning, tentamensadministration, resultatrapportering i LADOK och viss arkivering. En del av anställningen kommer att utföras i samarbete med institutionens studievägledare.

Som utbildningsadministratör arbetar du i nära samarbete med utbildningsansvarig, utbildningssamordnare, studievägledare, amanuenser och kursansvariga lärare. Du har daglig kontakt med institutionens studenter via telefon, e-post och besök.

Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå i anställningen.

Vi söker dig som har:

• högskoleexamen med inriktning mot administration eller motsvarande
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en offentlig verksamhet
  • mycket god systemförståelse, då arbetet utförs i en rad olika IT-system

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av utbildningsadministration.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom engagemang, struktur, samarbetsförmåga och servicekänsla. Du behöver vara bra på att interagera med andra människor, då du dagligen kommer att vara i kontakt med studenter och medarbetare.

Anställningsform: tillsvidareanställning; provanställning tillämpas
Omfattning: 100%
Placering: Juridiska institutionen, Göteborg
Tillträde: enligt överenskommelse
Vid institutionen tillämpas flexibel arbetstid för administrativ personal.

För att uppnå en jämnare könsfördelning inom administrationen ser vi gärna manliga sökande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Maria Hedlund, Administrativ chef, 031-786 2675, maria.hedlund@law.gu.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jeanette Lund, personalhandläggare, 031-7864960, jeanette.lund@law.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.