Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Juridiska institutionen ingår i fakulteten Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Handelshögskolan har, med sina drygt 3 700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner, en unik bredd.

Vid juridiska institutionen i Göteborg bedrivs spännande och ämnesöverskridande forskning och utbildning. Sedan hösten 2004 ges ett moderniserat juristprogram med inslag av ny pedagogik, rollspel och simuleringar, utökat användande av informationsteknologi och andra interaktiva hjälpmedel, nya kurser och ett långtgående samarbete med praktiserande jurister. Undervisningsutbudet omfattar, utöver juristprogrammet, såväl fristående kurser som programkurser för ekonomer, socionomer, personalvetare och teknologer, liksom uppdragsutbildningar för olika yrkeskategorier.

Institutionen har expanderat kraftigt de senaste åren och har idag ca 100 medarbetare varav 25 doktorander och ca 1 300 studenter inom utbildningen på grund- och avancerad nivå. Juristprogrammet är den mest eftersökta programutbildningen vid Göteborgs universitet. Mer information om institutionen finns på vår hemsida www.law.gu.se.

Juridiska institutionen söker nu en utbildningsadministratör.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör är du en del av juridiska institutionens administration, som består av 10 medarbetare och leds av en administrativ chef. Din roll är att, tillsammans med två andra utbildningsadministratörer och en studievägledare, hantera institutionens utbildningsadministration gällande kurser inom juristprogrammet på grund- och avancerad nivå samt fristående kurser. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak utbildningsadministration i alla dess delar såsom nätbaserad kursinformation (GUL), registrering av studenter, lokalbokning, schemaläggning, tentamensadministration, resultatrapportering i LADOK och viss arkivering. En del av anställningen kommer att utföras i samarbete med institutionens studievägledare.

Som utbildningsadministratör arbetar du i nära samarbete med utbildningsansvarig, utbildningssamordnare, studievägledare, amanuenser och kursansvariga lärare. Du har daglig kontakt med institutionens studenter via telefon, e-post och besök.

Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå i anställningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • högskoleexamen med inriktning mot administration eller motsvarande
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en offentlig verksamhet
  • mycket god systemförståelse, då arbetet utförs i en rad olika IT-system

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av utbildningsadministration.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom engagemang, struktur, samarbetsförmåga och servicekänsla. Du behöver vara bra på att interagera med andra människor, då du dagligen kommer att vara i kontakt med studenter och medarbetare.

Anställning

Anställningsform: tillsvidareanställning; provanställning tillämpas
Omfattning: 100%
Placering: Juridiska institutionen, Göteborg
Tillträde: enligt överenskommelse
Vid institutionen tillämpas flexibel arbetstid för administrativ personal.

För att uppnå en jämnare könsfördelning inom administrationen ser vi gärna manliga sökande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Maria Hedlund, Administrativ chef, 031-786 2675, maria.hedlund@law.gu.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jeanette Lund, personalhandläggare, 031-7864960, jeanette.lund@law.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?