Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Gästföreläsare i Kostvetenskap (intermittent)

 

Ämne

Kostvetenskap

Ämnesbeskrivning

Kostvetenskap är ett ämne med fokus på människors möte med mat, vilket studeras ur ett tvärvetenskapligt perspektiv där hälsoaspekter är centrala.

Arbetsuppgifter

Anställningen innebär undervisning inom institutionens grundutbildning i kostvetenskap, framförallt på institutionens fristående kurser i Kostekonomprogrammet.
Tjänsten gäller följande undervisningsområde: Kurser i vinkunskap.
Undervisningen sker främst i form av föreläsningar, seminarier, workshops, handledning och examination, men även andra undervisningsformer kan förekomma. Undervisningen bedrivs i huvudsak på svenska.

Behörighet

Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning

Bedömningsgrund

Bedömningsgrunder vid anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.
Vid bedömningen kommer särskild vikt att fästas vid pedagogisk förtjänst och skicklighet. Erfarenhet och skicklighet inom akademisk undervisning i respektive ämnesinriktning skall vara väl dokumenterad och vitsordad. Prövning av den pedagogiska skickligheten skall avse planering, genomförande och utvärdering av undervisning, handledning och examination.
Erfarenhet av undervisning inom inriktningen som anställningen avser är särskilt meriterande.
Vikt vid bedömning kommer också att fästas vid sökandes förmåga till samarbete och att bidra till en god arbetsmiljö.
I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer och referenstagning.

Anställning

Anställningsform: Intermittent under perioden 2018-01-01-06-30
Omfattning: Max 100 timmar
Placering: Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborg

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta annica.strandh.johansson@ped.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen ”Ansök”.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-12-20

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?