Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Avdelningen för ortopedi bedriver omfattande experimentell och klinisk forskning om många aspekter  av rörelseapparaten. Utförlig beskrivning av forskningsverksamheten finns på http://orthopaedics.gu.se/

Forskargruppen bedriver forskning rörande funktionsförbättrande kirurgi och rehabilitering av handens kontroll efter höga ryggmärgsskador. Forskningen innefattar flera inriktningar som syftar till att återskapa maximalt oberoende för den förlamade individen.  Såväl kirurgisk-tekniska innovationer som utveckling av avancerade rehabiliteringsstrategier är viktiga komponter i vår forskningsmiljö.

Arbetsuppgifter

Huvudarbetsuppgiften består i framtagande, prövning och införande av funktionell elektrisk stimulering inom det högspecialiserade området "Kirurgisk rekonstruktion av handfunktion efter halsryggmärgsskador".

Kvalifikationer

Sökanden förväntas ha en masterexamen i fysioterapi och dokumenterade specialkunskaper inom området funktionell elektrisk stimulering. Erfarenhet av forskning, teknikutveckling och ryggmärgsskadevård är ett krav. Arbetet kräver självständighet, mycket stor noggrannhet och ordningssinne samt god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på heltid till och med 2018-06-30, med placering vid institutionen för kliniska vetenskaper. Tillträde; snarast eller enligt överenskommels

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor Jan Fridén; e-post: jan.friden@orthop.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?