Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Universitetslektor i Kostvetenskap

För information om Institutionen för kost- och idrottsvetenskap: http://www.iki.gu.se

Ämne

Kostvetenskap

Ämnesbeskrivning

Kostvetenskap är ett ämne med fokus på människors möte med mat, vilket studeras ur ett tvärvetenskapligt perspektiv där hälsoaspekter är centrala

Arbetsuppgifter

Anställningen innebär undervisning inom institutionens Kostekonomprogram.
Tjänsten gäller följande undervisningsområde
- budgetarbete inom entreprenörskap för tjänstesektorn
Undervisningen sker främst i form av föreläsningar, seminarier, workshops, handledning och examination, men även andra undervisningsformer kan förekomma. Undervisningen bedrivs i huvudsak på svenska.

Behörighet

Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.

Bedömningsgrund

Bedömningsgrunder vid anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.
Vid bedömningen kommer särskild vikt att fästas vid pedagogisk förtjänst och skicklighet. Erfarenhet och skicklighet inom akademisk undervisning i respektive ämnesinriktning skall vara väl dokumenterad och vitsordad. Prövning av den pedagogiska skickligheten skall avse planering, genomförande och utvärdering av undervisning, handledning och examination.
Erfarenhet av undervisning inom de kurser och moment som anställningen avser (se under rubriken Arbetsuppgifter ovan) är särskilt meriterande.
Vikt vid bedömningarna kommer också att fästas vid sökandes förmåga till samarbete och att bidra till en god arbetsmiljö.
I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer och referenstagning.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 2018-06-03
Omfattning: 22 %
Placering: Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborg
Tillträde: 2018-03-22

Kontaktuppgifter för anställningen

Claes Annerstedt, prefekt
031-7862055/ mobil 0739-876 374
claes.annerstedt@ped.gu.se

Annica Strandh Johansson, studierektor
031-7864227
annica.strandhjohansson@ped.gu.se

 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-12-20

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?