LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fem avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, patologi och genetik, klinisk kemi och transfusionsmedicin, samt medicinsk kemi och cellbiologi. För närvarande har institutionen cirka 350 medarbetare och cirka 290 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utbildningsadministration för institutionens olika kurser. Arbetet som utbildningsadministratör innebär varierande arbetsuppgifter såsom nätbaserad kursinformation (GUL), registrering av studenter, tentamensadministration samt resultatrapportering i LADOK. I anställningen ingår även bemanning av kursexpedition, bokning av lokaler och viss arkivering samt att ge service till studenter och undervisande personal.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och gärna någon form av högskoleutbildning. Arbetet är självständigt och kräver administrativ erfarenhet och god datorvana (Officepaketet) samt goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande liksom erfarenhet av universitetets administrativa system. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Här värderas servicekänsla, stresstålighet, samarbetsförmåga, noggrannhet och problemlösning högt.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  Chatrine Butler, administrativ chef. Chatrine.butler@gu.se Tfn 031-786 3450.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.