Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Universitetsadjunkt i radiojournalistik

Institutionen för journalistik, medier och kommunikation utlyser ett vikariat som universitetsadjunkt i radiojournalistik.

Institutionen för journalistik, medier och kommunikation finns vid samhällsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet. Undervisning i journalistik bedrivs på grund och avancerad nivå. På institutionen bedrivs forskning i journalistik inom ramen för ett flertal profilområden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i av undervisning i radio på kandidatsprogrammets termin 2 ”Redaktion”.

Kvalifikationer

Behörig att söka tjänsten är den som har flerårig aktuell journalistisk erfarenhet av arbete med radio, avlagt kandidatexamen i journalistik eller har motsvarande kompetens samt visat pedagogisk skicklighet. Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.

Anställning

Vid tillsättningen kommer vi att fästa särskild vikt vid yrkesmässig skicklighet, pedagogisk erfarenhet samt allmän lämplighet med avseende på den utlysta anställningens innehåll. Särskild vikt fästs vid att den som anställs har de personliga egenskaper som krävs för att kunna samarbeta med personer, internt och externt. Bedömningsgrunder vid anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 - 4 § högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning.

 Läs mer om anställningen och hur du ansöker på "Lediga anställningar vid Göteborgs universitet"

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?