Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningslaborant i biomekanik, rörelseanalys och kliniska tester

För information om Institutionen för kost- och idrottsvetenskap: http://www.iki.gu.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att vara behjälplig med att samla in och analysera kliniska och biomekaniska data (kroppskomposition, isometriska styrketester, 3D-rörelsedata) inom olika forskningsprojekt i vårt forskningslaboratorium samt att genomföra och assistera vid biomekaniska och rörelseanalytiska tester.

Kvalifikationer

I bedömningen av de sökandes kvalifikationer kommer stor hänsyn att tas till lämplighet gällande praktisk kunskap att hantera mätutrustningen och att kunna analysera biomekaniska data, såväl som den sökandes allmänna lämplighet och samarbetsförmåga.

Den sökande skall ha erfarenhet av att arbeta med och behandla data från följande tester: kroppskomposition (iDXA), isometriska och isokinetiska styrketester, 3D-rörelseanalys, GPS-teknik. En idrottsvetenskaplig bakgrund är meriterande och fullgjord masterutbildning är ett krav. Den sökande måste behärska svenska flytande och mycket goda engelska språkkunskaper är också ett krav. Ett allmänt tekniskt intresse är en fördel.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 6 månader
Omfattning: 75 %
Placering: Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborgs universitet
Tillträde: 2018-01-01

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Stefan Grau (Föreståndare CHP), stefan.grau@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-12-20

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?