LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningslaborant i biomekanik, rörelseanalys och kliniska tester

För information om Institutionen för kost- och idrottsvetenskap: http://www.iki.gu.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att vara behjälplig med att samla in och analysera kliniska och biomekaniska data (kroppskomposition, isometriska styrketester, 3D-rörelsedata) inom olika forskningsprojekt i vårt forskningslaboratorium samt att genomföra och assistera vid biomekaniska och rörelseanalytiska tester.

Kvalifikationer

I bedömningen av de sökandes kvalifikationer kommer stor hänsyn att tas till lämplighet gällande praktisk kunskap att hantera mätutrustningen och att kunna analysera biomekaniska data, såväl som den sökandes allmänna lämplighet och samarbetsförmåga.

Den sökande skall ha erfarenhet av att arbeta med och behandla data från följande tester: kroppskomposition (iDXA), isometriska och isokinetiska styrketester, 3D-rörelseanalys, GPS-teknik. En idrottsvetenskaplig bakgrund är meriterande och fullgjord masterutbildning är ett krav. Den sökande måste behärska svenska flytande och mycket goda engelska språkkunskaper är också ett krav. Ett allmänt tekniskt intresse är en fördel.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 6 månader
Omfattning: 75 %
Placering: Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborgs universitet
Tillträde: 2018-01-01

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Stefan Grau (Föreståndare CHP), stefan.grau@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-12-20

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.