LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare (intermittent anställning)

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fem avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, patologi och genetik, klinisk kemi och transfusionsmedicin, samt medicinsk kemi och cellbiologi. För närvarande har institutionen cirka 350 medarbetare och cirka 290 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Stödja lärargruppen vid enheten för anatomi i utvecklingen av dissektionsverksamheten. Framför allt kommer arbetet att innebära utformning av information till allmänheten om kroppsdonation i samarbete med Svensk förening för anatomi och Sahlgrenska akademins kommunikationsavdelning samt planering av verksamheten vid den nya enhet för anatomisk dissektion som är under uppbyggnad vid fakulteten. Du kommer arbeta timmar vid behov. Arbetstiden per månad varierar under perioden.

Kvalifikationer

Professorskompetent anatom med mångårig erfarenhet av anatomisk dissektion och dissektionsundervisning inom läkarprogram samt omfattande erfarenhet av anatomisk balsamering.

Anställning

Anställningen är intermittent 0%, under 4 månader med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överrenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor Magnus Braide. Telefon: 031-786 3310. E-post: magnus.braide@anatcell.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska innehålla kopia på doktorsexamen.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.