LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ledningssekreterare

Universitetsledningens stab utgör ett strategiskt och administrativt stöd till universitetsledningen. Staben har med utgångspunkt i implementeringen av Vision 2020 ansvar för verksamhetsplanering, samordning och uppföljning på universitetsgemensam nivå.

Arbetsuppgifter

Arbetet som ledningssekreterare innebär att sköta det löpande administrativa stödet till universitetets ledning. Du ansvarar för resebeställningar och planerar, koordinerar kring andra administrativa arbetsuppgifter. Det ingår även i dina uppgifter att på ett professionellt sätt ta hand om besökare samt att företräda universitetet i olika sammanhang. Arbetet innebär en omfattande informationshantering samt samordning kring ledningens löpande arbete i samråd med samordnarna och övriga sekreterare vid universitetsledningens stab. I arbetet ingår även sekreterarskapet vid olika möten, vilket bl.a. innebär förberedelse av ärenden och föredragningslista samt upprättande av protokoll och minnesanteckningar. Du ska vid behov också kunna ersätta andra sekreterare vid universitetsledningens stab.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som sekreterare eller andra arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat i offentlig verksamhet med liknande arbetsuppgifter som beskrivs i annonsen. Det är viktigt att du har erfarenhet av att ha arbetat för ledningspersoner tidigare. För att lyckas i rollen krävs att du har god simultankapacitet och en god administrativ förmåga. Du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo vilket kräver en förmåga att kunna hantera periodvis hög arbetsbelastning och göra löpande prioriteringar. Arbetet ställer därför krav på en god planerings- och organisationsförmåga och att du kan arbeta strukturerat och proaktivt. Stor vikt fästes vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, utpräglat ordningssinne samt ansvars- och servicekänsla i kombination med förmåga att arbeta självständigt med höga krav på integritet. Du måste vara en god skribent och behärska verksamhetens arbetsspråk, svenska och engelska, i tal och skrift. Vi förutsätter goda kunskaper i de vanligaste programmen i Office-paketet. Relevant universitets- eller högskoleutbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är tillsvidare, 100% med placering vid universitetsledningens stab. tillträda, snarast, enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta: Johan Johansson, universitetsledningens stab, johan.johansson@gu.se 0735-014736 eller Amanda Hansson, Personalhandläggare amanda.hansson.2@gu.se 031-786 48 44.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.