LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Reprotekniker

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusservice Lorensberg tillhör infrastrukturområdet och ger stöd och service åt de verksamheter och fastigheter som finns i området kring Näckrosdammen i Renströmsparken. Inom Campusservice finns Reprocentralen, som är ett mindre digitaltryckeri. Personalen på reprocentralen är behjälplig med allehanda trycksaker för Göteborgs universitet. Man trycker allt från visitkort, kompendier, foldrar, broschyrer till limbundna böcker och produkter på storformatskrivare. I mån av tid hjälper personalen till att skapa layouter för trycksaker. Administrativa uppgifter som korrespondens med kunder via e-post och inrapportering av faktureringsunderlag ingår i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team om 3 personer. Den dagliga verksamheten består till största delen av att trycka digitala, men även vissa analoga arbeten. Detta innebär att du rör dig mellan datorer, produktionsskrivare och utrustning för efterbehandling, men du kommer även vara behjälplig vid kassan för att svara på frågor samt sälja visst materiel och kompendier till studenter. Du kommer att vara en kollega med övriga medarbetare inom Campusservice Lorensberg.

Dina uppgifter omfattar i huvudsak:

• Göra efterbehandlingar i form om limbindning, tillskärning, big och fals, etc.

• Hantera högvolymsprinters

• Sälja kompendier och annat materiel till studenter

• Hantera tunga lyft av både papper och färdiga arbeten

• Kommunicera med de kunder som ger repro deras uppdrag

• Registrera alla gjorda arbeten i databas

• Kunna offerera priser för presumtiva arbeten

• Göra visst layoutarbete för trycksaker

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning eller den erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet från att ha arbetet på ett digitaltryck med allehanda efterbehandling.

Du ska vara tekniskt intresserad och initiativrik. Du nöjer dig inte med att bara lösa saker just för stunden utan söker ständigt vägar att förbättra arbetssätt och rutiner. Du ska trivas i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo, där du periodvis behöver kunna hantera hög arbetsbelastning på ett konstruktivt sätt. Arbetet ställer därför krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings- och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom noggrannhet, samarbetsförmåga samt en hög service- och ansvarskänsla.

Du ska ha god datorvana och kunna hantera Officepaketet med Outlook. Meriterande är också om du har erfarenhet av program för utskrifter på printers, ex Fierys program Impose, Jobmaster och Jobflow, samt erfarenhet av att arbeta med högvolymsprint. Värderande är även kunskaper i Acrobat Pro och Indesign.

Du ska vara kommunikativ och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Anställning

Anställningen är tillsvidare och omfattningen är heltid, 100%, med placering tills vidare vid Campusservice Lorensberg. Anställningen ska tillträdas 2018-04-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta campuschef Carina Fägersten 031-786 1036, 0708-58 88 47.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.