Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Heldagsworkshop kring personcentrerad vård

Workshop

GPCCs poulära heldagsworkshop om personcentrerad vård ges för fjärde gången.

Workshopen vänder sig till dig som vill veta mer om Personcentrerad vård och omsorg och hur det i praktiken kan gå till att utveckla verksamheten mot ökad personcentrering.

Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet - GPCC är ett tvärdisciplinärt forskningscentrum som utför explorativa och interventionsstudier om personcentrerad vård i en mängd olika hälso- och sjukvårdsmiljöer. Våra forskningsresultat fortsätter att visa positiva effekter som ökad patientnöjdhet och trygghet, kortare vårdtider och kostnadsbesparingar. Vi applicerar dessa resultat direkt in i implementerings-, innovations- och utbildningsarbete. Om du vill veta mer kring detta, boka in dig på vår workshop.

Workshopen vänder sig till dig som vill veta mer om Personcentrerad vård och omsorg och hur det i praktiken kan gå till att utveckla verksamheten mot ökad personcentrering. Då personcentrerad vård baseras på teamarbete rekommenderar vi att personer med olika professioner deltar från samma arbetsplats, om möjligt.

Du kommer under workshopen att möta och samtala med en blandning av forskare från GPCC, kliniskt verksamma i hälso- och sjukvården och personer som arbetar med implementering av personcentrerad vård.

Anmälan via evenemangslänken nedan.

Föreläsare: Inger Ekman, Centrumföreståndare, GPCC, Professor Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet, Catarina Wallengren, Koordinator Utbildning och Implementering, GPCC, Forskare Sahlgrenska Akademin, Julia Olsson, Sjuksköterska, Ansvarig Personcentrerad vård, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg, Caroline Jörnebrant, Sjuksköterska, Ansvarig Personcentrerad vård, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg, Mats Gustafsson, Verksamhetsöverläkare, Psykiatri Psykos, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg, Jesper Hök, Vd, GPCC Implement, Göteborgs Universitet.

Datum: 2017-03-21

Tid: 09:30 - 16:30

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: GPCC Implement och Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet - GPCC

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Birgit Thilander

Evenemangslänk: Läs mer om Heldagsworkshop kring personcentrerad vård

Avgift: Ja

Kontaktperson: Jesper Hök

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?