Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Sea and Society Talk: New possibilities for collaboration - Citizen Science and Agenda 2030 - Göteborgs universitet Till startsida

Seminarium

Under the banner of citizen science, public participation in scientific research has under the last decade significantly increased and is already used to monitor and produce data for the UN Sustainable Development Goals (SDGs). Policymakers and scientist are now promoting citizen science as a way to create trust, mitigate societal polarization and creating mobilization around societal challenges.

However, our knowledge if citizen science can generate such effects is limited. This seminar will provide some background to such expectations and imaginaries and it will give an overview of different forms of citizen science and how it relates to the SDGs.

Zoom link: https://gu-se.zoom.us/j/68400281194

ABOUT SEA AND SOCIETY TALKS

Centre for Sea and Society have a lunch seminar series focusing on the UN Sustainable Development Goals. The seminars link goal 14 "Life below water" with the other 16 goals.

Föreläsare: Dick Kasperowski, Senior lecturer, Theory of Science, university of Gothenburg.

Datum: 2020-08-19

Kategorier: Sustainable development, Tvärvetenskap

Arrangör: Centre for Sea and Society

Plats: Zoom webinar

Sista anmälningsdag: 2020-08-19 kl. 12:00.

Avgift: No fee

Kontaktperson: Malin Rosengren

Antal platser: 70 (Varav 13 är bokade)

Boka plats/anmäl dig