Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Simon Skau - Shedding light on cognitive control - Göteborgs universitet Till startsida

Simon Skau - Shedding light on cognitive control

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: docent Johan Eriksson, institutionen för integrativ medicinsk biologi, Umeå universitet, Umeå.

Betygsnämnd: professor Mari Lundberg (ordf.), docent Ines Bramao och docent Jacob Åsberg.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Klicka på följande länk för att se disputationen: https://gu-se.zoom.us/j/66509275022?pwd=YmN4bFRWSzF5OFBjV201SE9pU2pFQT09

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas på engelska via e-post till ordförande för disputationen:
Docent Xiaoyang Wang
xiaoyang.wang@fysiologi.gu.se

Datum: 2020-06-10

Kategorier: Medicin, Forskning

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via streaming

Kontaktperson: Maria Björkevik

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11