Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Netha Hussain - Virtual reality based kinematics for assessment of post-stroke upper limb function - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: docent Påvel Lindberg, institutionen för kliniska vetenskaper, Karolinska institutet, Stockholm.

Betygsnämnd: professor Jan Lycke (ordf.), docent Erika Fransén och docent Lars-Gunnar Pettersson.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Besök följande webbsida för att registrera dig för att sedan kunna se disputationen: Länk till Zoom Webinar-registrering. Efter registrering kommer information hur streamingen går till, via din registrerade e-post-adress.

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, dessa skickas till ordföranden för disputationsakten via sms/e-post:
Ordförande Professor Bertil Rydenhag
bertil.rydenhag@neuro.gu.se

Datum: 2020-05-20

Kategorier: Medicin, Forskning

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via streaming: Länk till Zoom Webinar-registrering

Kontaktperson: Maria Björkevik

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11