Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

INSTÄLLT på grund av coronaviruset! Nytt preliminärt datum kommuniceras så snart som möjligt. Disputation: Ingrid Hedin Wahlberg - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Ingrid Hedin Wahlberg är doktorand i ämnet musikpedagogik. Hon disputerar med sin avhandling Att göra plats för traditioner. Antagonism och kunskapsproduktion inom folk- och världsmusikutbildning.

Opponent är Eva Saether, professor i musikpedagogik på Musikhögskolan i Malmö vid Lunds universitet.

Datum: 2020-03-20

Kategorier: Musik