Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Charlotte Johansson-Malmeling - Changes in writing processes caused by post-stroke aphasia or low-grade glioma - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för hälsa och rehabilitering

Opponent: doktor Paul Conroy, Division of Neuroscience & Experimental Psychology, University of Manchester, Manchester, Storbritannien.

Betygsnämnd: docent Anneli Ozanne (ordf.), professor Birgitta Sahlén och professor Kristyan Spelman Miller.

Disputationen hålls på engelska.

Datum: 2020-01-17

Kategorier: Medicin, Forskning