Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Louise Delsing - In vitro models of the blood brain-barrier using iPSC-derived cells - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi

Opponent: Professor Clive N Svendsen, Regenerative Medicine Institute, Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles, USA.

Betygsnämnd: docent Lars Westberg (ordf.), professor Carl-Fredrik Mandenius och professor Maria Tenje.

Disputationen hålls på engelska.

Datum: 2019-12-13

Kategorier: Medicin, Forskning