Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

INSTÄLLT: Learning and technology-supported coaching in ice-hockey - Göteborgs universitet Till startsida

INSTÄLLT: Learning and technology-supported coaching in ice-hockey

INSTÄLLT!
Learning and technology-supported coaching in ice-hockey. För Frölunda Indians är arbete med tränings- och matchanalys ett ständigt pågående arbete. Här berättar Erik Lignell hur man jobbar med analysarbete relativt träningar och matcher och vi presenterar ett pågående Frölunda-projekt där coaching och lärande står i fokus. Erik Lignell, Berner Lindström & Claes Annerstedt.

Temaforskargruppen "Training- and match analysis" organiserar öppna seminarier riktade till forskare, tränare och andra intresserade av utbildning och matchanalys. Seminarierna är gratis.

Datum: 2019-12-11

Kategorier: Idrottsvetenskap

Arrangör: Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI)

Kontaktperson: Claes Annerstedt