Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Alf Nyström - On detection, treatment and prevention of complications in paediatric cataract surgery - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: professor Ian Christopher Lloyd, Great Ormond Street Hospital for Children, University College London, London, United Kingdom.

Betygsnämnd: docent Kate Himmelmann (ordf.), docent Eva Larsson och professor Olav Henrik Haugen.

Disputationen hålls på engelska.

Datum: 2019-12-06

Kategorier: Forskning, Medicin