Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Maintaining the symbolic institutional order: Reconstruction of Israeli high-tech 2001- 2004 - Göteborgs universitet Till startsida

Seminarium

Tammar Zilber will be presenting at the GRI Lunch seminar series. Title of the paper is : Maintaining the symbolic institutional order: Reconstruction of Israeli high-tech 2001-
2004.

Föreläsare: Tammar B. Zilber is an associate professor at the Jerusalem Business School, Hebrew University, Israel. Tammar studies the role of meanings in micro-level institutional processes, including translation, institutional work, institutional logics multiplicity, and field configuring events. Tammar uses Qualitative Research methods. Her most recent publication, together with Linda Jakob-Sadeh, deals with emotions and institutional logics: "Bringing 'Together': Emotions and Power in Organizational Responses to Institutional Complexity" (AMJ 2019). Tammar is also visiting guest researcher at Gothenburg Research Institute.

Datum: 2019-10-15

Kategorier: Forskning

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: 3rd floor, conference room Viktoriagatan 13

Sista anmälningsdag: 2019-10-15 kl. 12:10.

Kontaktperson: Lise-Lotte Walter

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11