Sidansvarig: Webbredaktionen

Julmarknad på HDK - Göteborgs universitet Till startsida

Julmarknad på HDK

Socialt

Julmarknad på HDK är julmarknaden för dig som är nyfiken på morgondagens konstnärer, designers och konsthantverkare. Och för dig som letar efter unika närproducerade julklappar.

Koppar, skålar, målningar, affischer, halsband, amplar, ringar, örhängen. Det är som vanligt ett brokigt utbud av verk som säljs när studenterna på HDK - Högskolan för design och konsthantverk bjuder in till julmarknad 6-8 december.

Under helgen arrangerar Konstkåren (studentkåren) ett lotteri, där vinsterna är verk skänkta av studenterna. Intäkterna från lotteriet kommer att skänkas till gemensamt vald välgörenhetsorganisation.

Kika in i förberedelserna av Julmarknaden på Instagram: @HDKSweden, #HDKjulmarknad19

ÖPPETTIDER:
Fredag 6 december: kl. 16.00-19.00
Lördag 7 december: kl. 11.00-17.00
Söndag 8 december: kl. 11.00-16.00

HDK:s café kommer ha öppet under marknaden och sälja fika.

Julmarknad på HDK arrangeras av Konstkåren (konstnärliga studenternas kår) i samarbete med HDK - Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet.

Datum & tid: 2019-12-06 kl 16:00 till 2019-12-08 kl 16:00

Kategorier: Design, Konst