Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Space and Organizing - From Agencing Space to Spatial Agencing - Göteborgs universitet Till startsida

Space and Organizing - From Agencing Space to Spatial Agencing

Seminarium

While it is widely accepted that space organises/frames/enacts humans and nonhumans conduct, still further clarity is necessary concerning the intricacies of the ways in which space affects humans and nonhumans that created it. Then, this project aims at providing new insights regarding (i) How do agents configure space? How does space configure agents? and; How do spatial boundaries are created, maintained or undermined?

Föreläsare: Dr. Gustavo Guzman, PhD, MA, B Eng Senior Lecturer, Department of Business Strategy and Innovation Griffith University, Australia.

Datum: 2019-09-24

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute, Room 326, Level 3, Viktoriagatan 13

Sista anmälningsdag: 2019-09-24 kl. 12:00.

Kontaktperson: Cecilia Sjöberg

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11