Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Global Migration Seminar: Att gå i den andres skor - Göteborgs universitet Till startsida

Global Migration Seminar: Att gå i den andres skor

Seminarium

Att gå i den andres skor: Tillit och skillnad i relationen mellan tjänstepersoner och invånare i ett socioekonomiskt marginaliserat område.

Stina Hansson presenterar sitt forskningsprojekt om tillit mellan invånare och tjänstepersoner i Angered, Göteborg.

För mer information om seminariet, se den engelska versionen av denna sida.

Stina Hansson är Dr i Freds- och utvecklingsforskning. 2016 tilldelades hon Riksbankens Jubileumsfonds treåriga Flexitanslag för projektet "Att skapa tillit och kollektivt agerande för att verka för lokala intressen och minskad ojämlikhet i hälsa i stadsdelen Angered".

Under 2016-2018 har Stina varit anställd vid Angereds stadsdelsförvaltning och affilierad vid Institutionen för Globala Studier, dit hon återvände höstterminen 2018.

Föreläsare: Stina Hansson, Institutionen för Globala Studier, Göteborgs universitet

Datum: 2019-10-02

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Socialt arbete, Etnologi, Samverkan, Mångfald, Tvärvetenskap, Jämlikhet/jämställdhet, Samhällsvetenskap