Sidansvarig: Webbredaktionen

Show and tell - Göteborgs universitet Till startsida

Show and tell

Föreställning, Workshop

Hur skapas förutsättningar för att fler ska kunna bidra i den konstnärliga processen? Vad uppstår när dansare, musiker, komponister och skådespelare med olika funktionsförutsättningar möts jämlikt i scenkonsten? Konstra är ett scenkonstkollektiv som består av deltagare med och utan funktionsvariation som skapar normbrytande scenkonst utifrån ledorden brutal lekfullhet, ostyrigt berättande och inkluderande spretighet.

Under hösten möter studenterna i komposition Konstra i två workshops med temat "samskapande över funktionsgränserna". Här öppnar de sitt konstnärliga labb och delar med sig av sitt arbete i en "work in progress"-kväll.

Datum: 2019-12-05

Kategorier: Teater, Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1