Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Ny musikteater: "Oh, the way we flew" (Devisingprojekt) - Göteborgs universitet Till startsida

Ny musikteater: "Oh, the way we flew" (Devisingprojekt)

Föreställning

Följ med på en hisnande musikalisk rymdfärd! På ett skepp byggt av synthar, trummaskiner och samplers får vi möta en brokig besättning som med nöd och näppe lyckats fly undan jordens undergång. De tvingas lämna allt bakom sig, men kommer de hitta en ny plats i universum där de kan fortsätta leva sina liv?

Under fyra veckor har studenterna i årskurs två på musik- och ljudproduktionsprogrammet jobbat med sitt "devisingprojekt", vilket har resulterat i en helt nyskriven föreställning med egenkomponerad musik som arbetats fram av studenterna själva, under ledning av Tina Glenvik och Michael Howell.

Ges även 3 oktober kl 18.

Datum: 2019-10-02

Kategorier: Musikal, Teater, Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1