Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän

Frihet - ett argument för ofrihet? - Göteborgs universitet Till startsida

Frihet - ett argument för ofrihet?

Seminarium

I boken Frihet - makt, kontroll och kampen för vår framtid konstaterar brittiske filosofen Raoul Martinez att begrepp som fria val, yttrandefrihet och fri marknad ofta används för att rättfärdiga motsatsen till frihet. Hur kommer det sig? Vad är egentligen frihet? Frihet till, eller frihet ifrån något?

Ett samtal om frihet som argument för ofriheter med Raoul Martinez, Andreas Johansson Heinö, förlagschef Timbro, Kajsa Ekis Ekman, författare, och samtalsledare Ola Sigurdson, professor i religionsvetenskap, Göteborgs universitet. Samtal på engelska.

Datum: 2019-09-28

Tid: 10:00 - 10:45

Kategorier: Samhällsvetenskap, Humaniora, Samverkan, Populärvetenskap, Idéhistoria

Arrangör: Jonsereds herrgård Göteborgs universitet i samverkan med Ordfront bokförlag

Plats: Bok & Bibliotek, Svenska mässan, sal J1

Avgift: Entréavgift till Bokmässan enligt mässans priser. Ingen extra entréavgift till program i GU-montern.

Kontaktperson: Jonsereds herrgård

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11