Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Theology behind and after the Iron Curtain: Theological education in Estonia during Soviet regime and today - Göteborgs universitet Till startsida
Just nu är det svårt att nå universitetet via telefon på grund av driftstörningar hos Tele2 - Felsökning pågår
Tisdag 25 juni 11:30

Seminarium

Läsårets sista Teologiska forum gästas av Dr. Ove Sander som föreläser på temat "Theology behind and after the Iron Curtain: Theological education in Estonia during Soviet regime and today".

Dr Ove Sander är sedan 2012 rektor för Estlands evangelisk-lutherska teologiska institut (EELK), ett privat universitet som grundades 1946 efter att Sovjetregimen stängt den teologiska fakulteten vid Tallinns statliga universitet. Ove Sander disputerade vid Tallinns universitet 2005 på en avhandling om predikan ur argumentationsteoretiska perspektiv och är vid sidan av sina akademiska uppdrag kyrkoherde i Nõmme utanför Tallinn.

Föreläsare: Dr Ove Sander

Datum: 2019-05-23

Kategorier: Religion

Plats: C364

Sista anmälningsdag: 2019-05-15 kl. 13:00.

Kontaktperson: Kristina Svensson

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11