Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Kulturskolepedagogdagen 2019 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kulturskolepedagogdagen 2019

Konferens

Save the date 29 oktober för Kulturskolepedagogdagen! Här samlas kulturskolepedagoger från hela landet för ämnesfördjupande fortbildning, nyheter inom pedagogisk forskning och erfarenhetsutbyte.

Dagen vänder sig särskilt till dig som arbetar som kulturskolepedagog eller som är lärare i dans, teater, bild och form eller slöjd i grundskola och gymnasium. Vi har tre inriktningar att välja på:

- Musik, dans och teater - Vad sätter vi på scenen?
- Film och foto
- Bild och form

Kulturskolepedagogdagen arrangeras i samband med Ämnets Dag - en konferens som Göteborgs universitet sedan flera år arrangerar för lärare i grund- och gymnasieskola, med ämnesfördjupande fortbildning, aktuell forskning och ämnesdidaktiska diskussioner.

Nu utökar vi och erbjuder tillsammans med Kultur i Väst även ett program som sätter särskilt fokus på kulturskolans uppdrag och förutsättningar - för en likvärdig kulturskola med hög kvalitet!

Observera att de båda arrangemangen har varsin anmälningssida. Glöm inte att anmäla dig till båda om du vill ta del av hela innehållet på såväl Ämnets Dag som Kulturskolepedagogdagen.

Kulturskolepedagogdagen arrangeras av Kultur i Väst och Göteborgs universitet. Vi kommer att hålla till i Konstnärliga fakultetens lokaler, på Högskolan för scen och musik, Akademin Valand och HDK - Högskolan för design och konsthantverk.

Anmälan till Kulturskolepedagogdagen öppnar i början av september. Berätta gärna om dagen för dem du vill möta där!

Mer info om Kulturskolepedagogdagen på Kultur i Västs hemsida.

Mer info om Ämnets Dag.

Datum: 2019-10-29

Tid: 09:00 - 16:00

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Göteborgs universitet och Kultur i Väst

Plats: Artisten, Fågelsången 1
Högskolan för scen och musik, HDK - Högskolan för konsthantverk och design och Akademin Valand

Kontaktperson: Camilla Sarner

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?