Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lunch seminar: Graduated optics of the palm oil sustainability crisis' - Göteborgs universitet Till startsida
Just nu är det svårt att nå universitetet via telefon på grund av driftstörningar hos Tele2 - Felsökning pågår
Tisdag 25 juni 11:30

Lunch seminar: Graduated optics of the palm oil sustainability crisis'

Seminarium

Lunch seminar at Gothenburg Research Institute. Bring lunch and listen to a research presentation. Microwaves for heating lunch available.

Martin Fougere is Associate Professor in Politics and Business from Hanken School of Economics, Helsinki, Finland.
More information to come!

Föreläsare: Martin Fougere is Associate Professor in Politics and Business from Hanken School of Economics, Helsinki, Finland

Datum: 2019-05-21

Kategorier: Forskning

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute - Room 326, level 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2019-05-21 kl. 12:00.

Avgift: Free admission

Kontaktperson: Cecilia Sjöberg

Telefon: 0317862008

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut