Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lunch seminar: Struggles in the Platform Economy: Consumption, Futures, Grassroots Lobbying - Göteborgs universitet Till startsida

Seminarium

Dr. Luke Yates is lecturer in sociology at Manchester University. His research focuses on collective action, politics and everyday consumption practices.

Luke is particularly interested in how these play out in processes of change such as through protests and occupations, political or politicised forms of consumption and lifestyle, and shifting patterns and organisation of daily life. He chairs Manchester¿s long-standing research group on social movements movements@manchester, and is a member of the Sustainable Consumption Institute and the Morgan Centre for the Study of Everyday Lives. Luke is reviews editor at Social Movements Studies and serve on the ESA Sociology of Consumption research network board.

Föreläsare: Dr. Luke Yates is lecturer in sociology at Manchester University.

Datum: 2019-05-07

Kategorier: Forskning

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute - Room 326, level 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2019-05-07 kl. 12:00.

Avgift: Free admission

Kontaktperson: Cecilia Sjöberg

Telefon: 0317862008

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut