Sidansvarig: Webbredaktionen

Så röstade svenskarna i EU-valet - Göteborgs universitet Till startsida

Så röstade svenskarna i EU-valet

Föreläsning

Henrik Ekengren Oscarsson, Sören Holmberg och Linda Berg från Valforskningsprogrammet på statsvetenskapliga institutionen presenterar vallokalsundersökningen från EU-valet.

Varför slutade EU-valet som det gjorde? Vilka frågor tyckte väljarna var viktigast när de röstade? Vilket parti lockade flest unga väljare?

Forskare från Valforskningsprogrammet på statsvetenskapliga institutionen presenterar vallokalsundersökningen från EU-valet.

Presentationen kommer också live-sändas på YouTube (SamhallsvetenskapGU) och Samhällsvetenskapliga fakultetens hemsida samfak.gu.se.

Föreläsare: Henrik Ekengren Oscarsson, Sören Holmberg och Linda Berg, samtliga knutan till Valforskningsprogrammet på statsvetenskapliga institutionen.

Datum: 2019-06-03

Kategorier: Samhällsvetenskap