Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Dongni Johansson - Wearable sensors for monitoring epilepsy and Parkinson's disease - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: professor Walter Maetzler, Klinik für Neurologie, Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, Tyskland.

Betygsnämnd: professor Sverker Jern (ordf.), professor Sándor Beniczky och professor Susanne Iwarsson.

Disputationen hålls på engelska.

Datum: 2019-05-03

Kategorier: Forskning, Medicin