Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Climate: role of population, economy, technology - Vetenskapsfestivalen - Göteborgs universitet Till startsida

Climate: role of population, economy, technology - Vetenskapsfestivalen

Klimatproblem och lösningar: befolkning, ekonomi, teknologi

Increasing population and consumption, and technological change is affecting our climate. We clarify in three sessions: 1) population growth and decline, 2) our economy and its alternatives, 3) technology and solutions. Ends with panel discussion (speakers and audience). Much time for questions.

Föreläsare: Thomas Sterner, Prof, Institutionen för Nationalekonomi, Göteborgs Universitet, Frank Götmark, prof Ecology, University of Gothenburg, Tomas Kåberger, Prof, Fysisk resursteori, Chalmers

Datum: 2019-04-04

Kategorier: Ekonomi/juridik

Arrangör: Göteborgs universitet