Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Evidensbaserad stadsutveckling: mot bättre vetande - Vetenskapsfestivalen - Göteborgs universitet Till startsida
Just nu är det svårt att nå universitetet via telefon på grund av driftstörningar hos Tele2 - Felsökning pågår
Tisdag 25 juni 11:30

Evidensbaserad stadsutveckling: mot bättre vetande - Vetenskapsfestivalen

Seminarium

Bygger vi städer utifrån den bästa tillgängliga kunskapen? Eller går vi för mycket på känsla?

Är vi omringad av evidens, utan att använda den när vi bygger städer? Under detta seminarium presenteras en metod för hur man kan lägga ett tydligare kunskapsmässigt pussel för att göra det möjligt att arbeta på det hållbara sätt vi så gärna vill, men allt för sällan klarar av.

Föreläsare: Joakim Forsemalm, Fil dr, Etnologi, Gothenburg Research Institute, Göteborgs universitet; Magnus Johansson, Fil Dr, RISE; Paul Göransson, Civilekonom, Urbanivation.

Datum: 2019-04-04

Kategorier: Ekonomi/juridik