Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

AI, juridik och etik - Vetenskapsfestivalen - Göteborgs universitet Till startsida

AI, juridik och etik - Vetenskapsfestivalen

Seminarium

Vad händer när en olycka sker med en självkörande bil, vem kommer att ställas till svars? Artificiell intelligens blir allt vanligare i vår vardag såväl i våra telefoner som i andra delar av hemmet. Ett panelsamtal om hur AI kommer att påverka oss i framtiden och hur juridiken påverkas av det.

Föreläsare: Karl de Fine Licht, Forskare och projektledare, Värderande analys, teknik-etik, social hållbarhet, Rise; Matilda Arvidsson, Postdoktor, internationell rätt, Juridiska institutionen, Göteborgs Universitet; Jannice Käll, Doktorand, Juridiska institutionen, Göteborgs Universitet; Moderator: Torgny Nordin, Kulturskribent och författare.

Datum: 2019-04-03

Kategorier: Ekonomi/juridik