Sidansvarig: Webbredaktionen

Kammarmusik med promenad - Göteborgs universitet Till startsida

Kammarmusik med promenad

Konsert

Studenter från masterutbildningen i symfoniskt orkesterspel bjuder på klassiska mästerverk, kombinerade med guidad promenad och fika i herrgårdsmiljö.

Dagen sammanfaller med en mångfaldsdag i Jonsereds trädgårdar. Det innebär att även konserten går i mångfaldens tecken med medverkande studenter från både Sverige, Polen, Vietnam, Spanien och Norge.

Mer information om mångfaldsdagen kommer att finnas här inom kort.

Anmälan: För att kaffe och smörgås ska finnas till alla måste anmälan ske i förväg. Skicka din anmälan till jonseredsherrgard@gu.se

Avgift: 100 kr inklusive promenad, kaffe och smörgås. OBS! Endast kortbetalning. Betalning sker vid entrén.

Datum: 2019-05-05

Kategorier: Musik

Arrangör: Jonsereds herrgård och Högskolan för scen och musik, båda vid Göteborgs universitet

Plats: Jonsereds herrgård, William Gibsons väg 21