Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Visions for the EU: a panel debate on the upcoming European Election - Göteborgs universitet Till startsida

Visions for the EU: a panel debate on the upcoming European Election

Debatt

Brännpunkt Europa in collaboration with the City of Gothenburg European Office invites you to an exciting panel debate with Swedish candidates for European Parliament prior to the European Parliament election, which takes place on the 26th of May. The debate will focus on the candidates' visions concerning the EU and will be centered around three important topics: sustainability, social policy and foreign policy.

The discussants will be:

Linus Glanzelius, Socialdemokraterna
Henrik Sundström, Moderaterna
Abir Al-Sahlani, Centerpartiet
Malin Björk, Vänsterpartiet
David Lega, Kristdemokraterna
Stina Svensson, Feministiskt initiativ
Charlie Weimers, Sverigedemokraterna

The event will be kicked-off with a speech from Catrine Norrgård from the City of Gothenburg European Office in Brussels and Tiia Mustonen from the European Parliament Office in Stockholm, followed by a lively debate among the candidates.

NOTE: The event will be held in English // FREE Lunch baguettes for the first 30 arrivals

Datum: 2019-03-22

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: CERGU, Brännpunkt Europa

Plats: Sappören, Sprängkullsgatan 25

Ytterligare information:
BP Event MEP debate (3).pdf

Sista anmälningsdag: 2019-03-22 kl. 10:00.

Kontaktperson: Angie Sohlberg

Antal platser: 160 (Varav 93 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11