Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Hur kan lokalt medskapande och tillit påverka vägval när vi vill skapa tillgängliga städer? - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hur kan lokalt medskapande och tillit påverka vägval när vi vill skapa tillgängliga städer?

Seminarium

Projektet Accessible Cities, i partnerskap mellan Göteborgs stad och Nelson Mandela Bay Municipality i Sydafrika, berättar om insikter som vuxit fram under de senaste åren då projektet varit i gång. Projektet ska ta fram rekommendationer för hur de två städerna kan byggas för att öka invånarnas tillgång till staden och skapa mer rättvisa städer.

Urban Lunch-time kommer att handla om kommunens roll som en av många aktörer och kommunens roll som möjliggörare. Om vikten av att stärka invånares delaktighet och inflytande, om förutsättningar som behövs för ungas inflytande och om faran med att bara lyssna på en enda berättelse.

Vi hälsar alla välkomna och tror att du som arbetar med stadsutveckling, områdesarbete och demokratifrågor inom den offentliga sektorn, kan få ut särskilt mycket av detta Urban Lunch-time.

Datum: 2019-04-10

Tid: 11:30 - 13:00

Kategorier: Högskolan Väst

Arrangör: Mistra Urban Futures

Plats: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Stora Badhusgatan 2B, Göteborg

Kontaktperson: Ulrica Gustafsson

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?