Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

After work: Jämställt arbetsliv - nu och i framtiden - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

After work: Jämställt arbetsliv - nu och i framtiden

Aktivitet

Vi bjuder in till årets viktigaste after work på internationella kvinnodagen. Ta del av forskning och ett panelsamtal med spännande gäster som diskuterar var jämställdheten står idag och vart vi är på väg i framtiden. Varför behöver vi ett jämställt arbetsliv nu?

Alla juridiska hinder är ur vägen, så varför låter jämställdheten vänta på sig? Vilka hinder och möjligheter möter vi i framtiden? På scen tar vi avstamp ifrån den senaste forskningen, för att sedan lyfta perspektiv på jämställdhetsfrågor utifrån AI/Innovation, investering, kommunikation och rekrytering. Diskussionen fortsätter efteråt tillsammans med er i mingelform.

Medverkar i prgrammet gör Nanna Gillberg, genusforskare med fokus på arbetslivet från Göteborgs universitet, Malin Frithiofsson från Chalmers Ventures, Åsa Blomberg VD Manifest PR, Poyan Karimi Head of recruitment Oddwork och Conny Svensson Head of digital transformation CGI. Moderator är Natali Suonvieri. På plats finns också lokala organisationer som arbetar med jämställdhet från olika perspektiv.

OBS! Anmälan sker via länk nedan!

länk till anmälningsformulär

Välkommen!


PROGRAM

16.30 Mingel

16.45 Natali Sounvieri - Kvällens moderator hälsar välkommen

16.50 Nanna Gillberg, genusforskare med fokus på arbetslivet från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet inleder kvällen med en statusuppdatering. I sin senaste bok "Jag har aldrig märkt att kön har någon betydelse" belyser Nanna de informella mekanismer som låter jämställdheten vänta på sig.

17.10-17.40 Panelsamtal

17.40-17.50 Publikfrågor

17.50-18.30 Mingel i Domen


Datum: 2019-03-08

Tid: 16:30 - 18:30

Kategorier: Forskning

Arrangör: Göteborgs universitet tillsammans med Chalmers och Chalmers Ventures

Plats: Dome of Visions, Lindholmen

Evenemangslänk: Läs mer om After work: Jämställt arbetsliv - nu och i framtiden

Kontaktperson: Linnea Stegmark

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?