Sidansvarig: Webbredaktionen

Tipsa en vän

Artist talk: David Dencik - Göteborgs universitet Till startsida

Artist talk: David Dencik

Skådespelaren David Dencik i ett artist talk om filmskådespeleri.

Foto: Magnus Gotander

Den internationellt kände skådespelaren David Dencik gästar åter Högskolan för scen och musik inom ramen för ett artist in residence-program, som stöds ekonomiskt av Stenastiftelsen.

David Dencik är nu djupt involverad i filmproduktionen om Thomas Quick, som spelades in Västsverige i höstas. I filmen, som han också producerar, spelar han titelrollen.

Under samtalet ger han inblickar i filminspelningen, men också om vad som är kännetecknande för intressant skådespeleri framför kameran. Hanna Sköld från Akademin Valand, och Peter Melin, från Högskolan för scen och musik håller i samtalet, där också publiken uppmuntras att delta.

Datum: 2019-01-31

Kategorier: Filmvetenskap, Teater

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1
Sjöströmsalen, A 301

Avgift: Fri entré, inga biljetter.

Kontaktperson: evenemang@hsm.gu.se

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11