Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

In the darkness, everything went all black - Göteborgs universitet Till startsida

In the darkness, everything went all black

Föreställning

Denna opera är en omslutande musikdramatisk upplevelse i totalt mörker. Genom suggestiv musik och gestaltning överlåts meningsskapandet till besökarens egen fantasi. Vad döljer sig i dunklet? Finns det en väg ut? Var är vi? Och vem är du i sammanhanget?

Bakom konceptet står Hedvig Jalhed, Mattias Rylander, Kent Olofsson, Jörgen Dahlqvist och Agnes Wästfelt. Operan presenteras som en del i Hedvig Jalheds doktorandprojekt.
Se www.hsm.gu.se för information om hennes 50%-seminarium med diskutant Josephine Machon, den 8 februari.

Hedvig Jalheds 50%-seminarium 8 november kl 10 hittar du här

Datum: 2019-02-07

Kategorier: Opera

Arrangör: Högskolan för scen och musik